Telefontider: 08 - 12
Ring oss i Sverige 08 5592 4577 Ring oss i Kina +86 21 5081 5377

Medlemspaket

Våra medlemspaket

Alla paket är utformade för att importen från Kina skall bli en fröjd för er och där ni som medlem både kommer spara tid och pengar! Ni kommer få en personlig konsult eller en grupp konsulter med för olika ändamål för att er import skall bli så enkelt som möjligt.

BAS 3 månader 

BAS (3 Mån)

För den som vill prova på att importera eller bara behöver importera endast 1 gång.
? Tillgång till medlemssidan
? Avtal & förhandling
? Nyhetsbrev & Kinanytt
? Varuförsörjning av 2 produkter
? Rabatter (bl.a 70% med TNT)
? Produktforskning
? Tillgång till våra kontroller
Pris: 3600 SEK exkl. moms
Har utgått
Företag 12 månader 

FÖRETAG (12 Mån)

För den som har flera importer från Kina och vill ha skräddarsydda produkter som vi utvecklar med er
? Inkluderar allt i BAS
? Varuförsörjning upp till 8 produkter
? OEM/ODM-produkter (t.ex. egna loggor)
? 1 Kvalitetskontroll
? Rådgivning
Pris: 9600 SEK exkl. moms
Har utgått
Företag Pro 

FÖRETAG PRO (12 Mån)

För företag som vill ha fullständiga lösningar i Kina, med obegränsat antal varuförsörjningar. 50% rabatt på våra tjänster. 5% i service avgift för all import mm.
? Inkluderar allt i FÖRETAG
? 3 kvalitetskontroller
? Obegränsad varuförsörjning
? Möten i Sverige
? Trendanalys av nya produkter
? Tillgång till projektledningssidan
? Förnyelse vid import för över 0.5 miljoner USD / år
Pris: 34 560 SEK exkl. moms
Har utgått

Varuförsörjning

Varuförsörjning innebär enkelt sett att man identifierar potentiella fabriker för produktion och jämför dessa med varandra med avseende på bl.a. pris, kvalitét, arbetsförhållande etc.
Vi varuförsörjer upp till 20 leverantörer per produkt.

Prisförhandling

Vi vet vad som krävs för att förhandla på kinesiskt vis. Vi har full koll på vad man behöver tänka på och hur det fungerar i Kina.
Vi ser också till att göra vår läxa och ta reda på råvarupriserna så att vi vet vad det kostar för fabrikerna att tillverka era produkter, vilket är viktig information att ha vid förhandlingsbordet.

Bedrägerikontroll

Många har drabbats av bedragare när de importerat från Kina. Det kan vara bedrägerier i form av felaktig produktion eller blufföretag.
Med oss så behöver ni inte oroa er. Vi kollar upp företagen i polisens register samt utövar övriga metoder för att garantera att företaget bakom er produktion är äkta och seriöst.

Förstudie

I förstudien tar vi reda på vad som behövs för era produkter dvs. Certifieringskrav och produktspecifikationer etc.
Det innebär att ni slipper oroa er för otrevliga överraskningar som böter och förseningar p.g.a. att nödvändiga dokument saknas.
Vid små volymer begränsas förstudierna och vid behov kan medlemmen utbilda oss med kunskap som krävs.

Kontrakt

Vi hjälper till med att ordna ett kontrakt åt er med avseende på de regler som gäller i Kina och även med hänsyn till att er produktion ska vara så effektiv, säker och prisvärd som möjligt.

Tillgång till vår medlemssida

Vi har en exklusiv medlemssida där ni får tillgång till exklusivt innehåll såsom artiklar och forum.
Vår medlemssida hjälper er med beställning och betalning av våra tjänster.

Projektledningssida

Projektledningssidan ger er grafisk tillgång över era importer och gör det enklare för er att se över priser och produktionen samt ledtiderna för olika led. Vi har gjort er import modern och enklare kan det inte bli för er!

Supply chain management

Innebär att vi koordinerar er import från början till slut, inklusive förtullning och frakter så att produkten ankommer till er önskade destination. Vi håller ständig kontakt med fabriken så att ledtiderna hålls.

Kvalitetskontroll

Vi utför kontroller på plats. Alla i vårt team är utbildade inom kvalitetkontroll och ni kommer få rapprter efter varje kontroll. Idag har vi marknadens mest prisvärda priser internationellt.

Trendanalys

Vårt team i Kina undersöker produkter som kan fungera för medlemmen. Det kan vara nya produkter som inte kommit till Sverige men säljs bra på andra marknader. Eller nya spännande uppfinningar som är färdigutvecklade men inte fått större publicitet.

Bonus

Som medlem får ni tillgång till våra avtalade rabatter och försäkringar. Dessa är bland marknadens mest förmånliga priser och där ni som importör kan känna er säkra på att importen kommer fram med förhandlade priser. Ett exempel är upp till 80 % flygfraktsrabatt från Kina till Sverige och försäkring med IF upp mot 600 000 SEK per varuleverans.

Avgifter vid import

Vid import tar vi ut en fast minimumavgift på 1000 SEK eller 5-7% av importvärdet per import för bankavgifter och administrationskostnader.

Betalningsmetoder

Vi tar emot betalningar genom PayPal och vårt bankgiro på SEB. Betalningar sker via vår medlemssida.

Varför behöver vi ta ut en medlemsavgift?

För en del kan det svida i ögonen att man tar ut en medlemsavgift för import. Främsta orsaken till att vi gör det är för att vi lägger ner så mycket arbete på att få er import så fördelaktig som möjligt.

Att importera från Kina är t.ex. inte som när vi går till matbutiken för att handla mat. För bästa resultat måste man lägga ner väldigt mycket tid på att identifiera bästa valet av fabrik, vilka certfikat som krävs för er produkt, förhandling av priser och villkor etc.

Varje beställning är unik

När man arbetar med fabriker så förändras t.ex. materialpriser ständigt. Varje beställning är unik och det finns flera variabler som man måste ta hänsyn till innan man kan förhandla fram ett slutgiltig pris för en produkt. För varje import arbetar vi fram en process där vi börjar med att hitta rätt fabriker.

Prisvärdaste tjänsten på marknaden

Medlemsavgiften bidrar till att vi kan ge er en så pass bra tjänst som möjligt.  Om ni jämför oss med andra så kommer ni att inse att våra medlemspaket är de mest förmånliga och prisvärda tjänster på marknaden.

Om ni vill importera till Sverige så är det slöseri med tid att inte bli medlem hos oss redan idag!

Var tydlig för att undvika fel

När man förhandlar med fabriker är det viktigt att vara tydlig för att undvika fel – Innan vi återkommer med slutgiltiga priser har vi redan gjort bakgrundarbete som både är tidskrävande och kräver att man är specifik samt är insatt i vad som gäller för just er produkt och marknad. Tyvärr finns det inga genvägar och att förhandla fram ett riktigt bra pris tar tid.

Undvik bedrägeri

Som svenskar är vi oftast naiva (sett till hur det kinesiska affärsklimatet ser ut) och det finns flera fall där medlemmar har vänt sig till oss när de har blivit bedragna genom importsidor såsom Alibaba, Global source mm. Bedrägerier förekommer mer i Kina än någon annanstans i världen. Genom erfarenhet och att handla direkt via oss från Kina i Kina (d.v.s. vi är på plats), gör vi det mycket enklare för er!

Vi sköter allt åt er

Vi har personligen arbetat på några av de kända importföretagen här i Kina och utifrån erfarenhet kan vi garantera att ni som medlem hos oss får ut den mest prisvärda lösningen ! Våra anställda är alla akademiskt utbildade med arbetserfarenhet inom import, så varför slösa hundratals timmar och riskera er import, när ni kan ta hjälp av entusiastiska och professionella personer som sköter allt åt er!

Fortfarande inte säker? / Intresseanmälan

Om ni är intresserade men ännu inte är helt säkra på varför vårt medlemspaket är rätt för just er så använd gärna formuläret nedan för att lämna ert intresse så hör vi av oss och ger er svar på era eventuella frågetecken.

Anmäl intresse för medlemspaket

Fyll i era uppgifter samt meddelande så kontaktar vi er med mer information angående vårt medlemspaket

Håll er uppdaterade inom Kina Import - Följ oss!

VÅRA SENASTE ARTIKLAR

Hur man lyckas med dropshipping
Vi har tidigare beskrivit vad dropshipping är och gått igenom dess för- och nackdelar. När det gäller dropshipping är det mycket som man måste ta hänsyn till och det är lätt att tappa fok
Guide till dropshipping
Dropshipping är en affärsmodell som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till kund istället för att leverera till företaget som sålt varorna åt kunden. Det kan
Bedrägerier i Kina Del 2 – Fallstudie
I förra delen gick vi igenom hur man undviker bedrägerier i Kina. Nu tänker vi illustrera hur komplicerat det kan vara med att importera från Kina genom att dela med oss av ett fall som drabbade e

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Håll er uppdaterade om allt som rör import från Kina. Exklusivt innehåll.
Att importera från Kina kan vara mer komplicerat än vad det verkar. Det är inte helt ovanligt att bli lurad eller få undermålig kvalité på sina produkter.
Vi hittar de bästa fabrikerna för er kinaimport

VI HITTAR DE BÄSTA FABRIKERNA FÖR ER KINAIMPORT

Vi tar fram de fabriker som passar bäst in på era kriterier och granskar dem med lupp när det gäller pris, kvalité, service etc.
Vi förbättrar resultatet för er import

VI FÖRBÄTTRAR RESULTATET FÖR ER IMPORT

Vi skapar bra relationer med era kontakter i Kina, förhandlar ner priserna, kontrollerar att allt går rätt till och ser till att alla nödvändiga dokument och licenser finns.
Starta direkt - Vi gör allt arbete åt er!

STARTA DIREKT - VI GÖR ALLT ARBETE ÅT ER!

Ni behöver inte oroa er över massa pappersarbete. Vi har rätt folk på rätt plats och vet vad som krävs för att er import ska bli så framgångsrik som möjligt.