Telefontider: 08 - 12
Ring oss i Sverige 08 5592 4577 Ring oss i Kina +86 21 5081 5377

Våra tjänster

Olika lösningar

Vi har olika lösningar för er beroende på ert behov.

– Medlemspaket
Behöver ni hjälp med att hitta rätt fabrik eller övrigt som har att göra med er import så rekommenderar vi er att kolla in vårt medlemspaket.

– Prislista
Vill ni veta vad vi sedan tar för avgifter vid importer, så kolla in vår prislista.

– Kvalitetskontroll
Vill ni att vi gör fabriksbesök / kvalitetskontroll för att minimera chansen att något går fel med era produkter, vänligen kolla in vår sektion för kvalitetskontroll.

– Fraktförfrågan
Är ni intresserad av våra fraktpriser så använd gärna vårt fraktformulär så får du kostnadsfritt en offert på sjö- eller flygfrakt beroende på ditt val. Vi har samarbeten med fraktbolag för att kunna ge er förmånliga priser.

Förbättra er import

Vi hjälper er med er Import från Kina. Behöver ni hjälp med att hitta en produkt? Kanske har ni en idé som ni vill göra verklighet av?

Kanske importerar ni redan och vill ta er import ett steg längre eller helt enkelt få ner kostnaderna?

Våra importtjänster skräddarsys personligen till ert företag.

Vi identifierar era behov och era önskemål beroende på de produkter som ni köper in. Vi interagerar med både er och er tillverkare för att ständigt vara uppdaterade och se till att er produktion blir så smidig som möjligt. Med bra struktur och god kommunikation kan vi garantera att ni kommer bli nöjda!

Skräddarsydd Kinaresa

Funderar ni på att åka till Kina och kanske besöka och inspektera fabrikerna med era egna ögon?
Vi kan ge er inbjudan samt planera er resa till Kina. Se Kinaresa för mer information.

Så här ser en normal importprocess med oss ut:

1. Varuförsörjning

Varuförsörjning

Man kan hitta de flesta former av produkter i Kina, men att hitta den rätta samarbetspartnern eller leverantören är oftast svårare än vad man tror. Import Kina skapar förhållandet åt er.

2. Filtrering & granskning

Granskning och inspektion

Det är viktigt att kontrollera att fabriken ni arbetar med är vad de utger sig att vara. Det är därför viktigt att besöka fabriken och göra bedrägerikontroller.

3. Förhandling & Avtal

avtal och förhandling

Vi hjälper er med era förhandlingar och avtal. Alla avtal skrivs enligt kinesiska regler, på både engelska och kinesiska. Stora företag som arbetar med OEM eller ODM vet betydelsen av att ha ett välskrivet avtal.

4. Kvalitetskontroll & Produktion

Kvalitetskontroll

När man köper från Kina så bör man göra kvalitetskontroller när man köper från Kina för att garantera att allt går rätt till. Vi kontrollerar så att inget går fel, att allt levereras i tid och produceras med rätta metoder!

5. Behövs förbättring?

Förbättring?

I vissa fall behöver er vara förbättras och i Kina sker det emellanåt att fabriken fuskar med tillverkningen. Det är därför viktigt att alltid ha god kontakt med ansvarig person och se till att er produkt är prioriterad.

6. Rapport

Rapport

Efter kvalitetskontroll skickar vi över statusrapport på kontrollen och våra synpunkter om produkten behöver göras om, förbättras eller är tillräckligt bra för att levereras.

7. Frakt & Logistik

Frakt & Logistik

Innan era varor levereras till er så är det först och främst viktigt att se till att alla nödvändiga dokument är på plats för att slippa förseningar och / eller bestraffningar. Vi ser till att hitta fraktbolag med låga kostnader och gör er import så effektiv som möjligt.

8. Förtullning & Skatter

Skatt & förtullning

Papper från skatteverket och tullverket kan vara knepiga. Med oss slipper ni dessa pappersarbeten. Vi gör dem åt er vid behov! Vi har fördelen att vara registrerade i Sverige och följer de regler och system för det området vi importerar till.

9. Ankomst till slutmål

Ankomst till Sverige

Vi ser till att varorna levereras direkt från fabrik till er dörr beroende på era önskemål.

Håll er uppdaterade inom Kina Import - Följ oss!

VÅRA SENASTE ARTIKLAR

Hur man lyckas med dropshipping
Vi har tidigare beskrivit vad dropshipping är och gått igenom dess för- och nackdelar. När det gäller dropshipping är det mycket som man måste ta hänsyn till och det är lätt att tappa fok
Guide till dropshipping
Dropshipping är en affärsmodell som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till kund istället för att leverera till företaget som sålt varorna åt kunden. Det kan
Bedrägerier i Kina Del 2 – Fallstudie
I förra delen gick vi igenom hur man undviker bedrägerier i Kina. Nu tänker vi illustrera hur komplicerat det kan vara med att importera från Kina genom att dela med oss av ett fall som drabbade e

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Håll er uppdaterade om allt som rör import från Kina. Exklusivt innehåll.
Att importera från Kina kan vara mer komplicerat än vad det verkar. Det är inte helt ovanligt att bli lurad eller få undermålig kvalité på sina produkter.
Vi hittar de bästa fabrikerna för er kinaimport

VI HITTAR DE BÄSTA FABRIKERNA FÖR ER KINAIMPORT

Vi tar fram de fabriker som passar bäst in på era kriterier och granskar dem med lupp när det gäller pris, kvalité, service etc.
Vi förbättrar resultatet för er import

VI FÖRBÄTTRAR RESULTATET FÖR ER IMPORT

Vi skapar bra relationer med era kontakter i Kina, förhandlar ner priserna, kontrollerar att allt går rätt till och ser till att alla nödvändiga dokument och licenser finns.
Starta direkt - Vi gör allt arbete åt er!

STARTA DIREKT - VI GÖR ALLT ARBETE ÅT ER!

Ni behöver inte oroa er över massa pappersarbete. Vi har rätt folk på rätt plats och vet vad som krävs för att er import ska bli så framgångsrik som möjligt.