Telefontider: 08 - 12
Ring oss i Sverige 08 5592 4577 Ring oss i Kina +86 21 5081 5377

Kinaresa

Planering av er resa – Allt som ni behöver

Vår planering av er Kinaresa innehåller allt som ni behöver under er vistelse. Vi utformar en detaljerad plan enligt era önskemål.
Vi planerar allt som ni kan tänkas vara intresserade av; från sightseeing, restaurangbesök shopping till fabriks- och mässbesök.

– Ger er bästa service och upplevelse

Vi har ett stort nätverk som vi använder oss av för att ge er bästa möjliga service och upplevelse. Ni får tillgång till ingenjörer, chaufförer, tolkar, jurister, förhandlare, guider m.m vilket gör att er Kinaresa blir effektiv, lärorik och rolig!

Vår bas är Shanghai och det är därifrån vår personal reser.

skräddarsy er kinaresa

Skräddarsy er Kinaresa

– Vi skräddarsyr den perfekta kinaresan åt er
Pris: 490 SEK exkl. moms

Delta på mässor

Mässor är ett utmärkt tillfälle att träffa tillverkare och fabriker och knyta nya kontakter.
Ert besök på mässor blir effektivare när ni har tillgång till kunniga personer som direkt kan hjälpa er med rådgivning och förhandling för att få bästa pris för era produkter.

Delta på mässa

Delta på Kinamässa

– Gäller 2 heldagar med hotell- och resekostnader inkluderade
Pris: 5900 SEK exkl. moms
Tolk & översättning

Svensk tolk och översättning

– Gäller 1 heldagar
– Boka minst 1 vecka i förväg
– Exkl. resekostnader
– 25% rabatt om ni väljer engelska istället för svenska
Pris: 1600 SEK exkl. moms

Information om visum

Innan er Kinaresa så måste ni först ha ett visum. Vi rekomenderar att ni kollar in följande länk: http://www.allavisum.se/visum/10-visum-till-kina.html

Kinesiska visum fördelas till åtta underkategorier, vilka är märkta med bokstäverna L, F, X, Z, G, C, J, och D.

L Visum: Utfärdas till sökande som kommer till Kina som turister, familjebesök eller andra personliga angelägenheter.
F Visum: Utfärdas till sökande som är inbjudna till Kina för konferens, forskning, föreläsning, företag, vetenskaplig-tekniska och kulturella utbyten, korttidsstudier eller praktik under en period av högst sex månader.
X Visum: Utfärdas till sökande som kommer till Kina för att studera eller praktisera under mer än sex månader.
Z Visum: Utfärdas till sökande som har en tjänst eller anställning i Kina samt för hans / hennes medföljande familjemedlemmar.
G Visum: Utfärdas till de som endast är på genomresa i Kina.
C Visum: Utfärdas till besättningen på den internationella luftfarten, navigation och markuppdrag, transport samt deras familjemedlemmar.
J Visum: Utfärdas till utländska journalister. J Visum är indelad i J-1 visum och J-2 visum. J-1 utfärdas till en utländsk bosatt korrespondent i Kina. J-2 visum utfärdas till en utländsk korrespondent på tillfälliga kortsiktiga nyhetsrapportuppdrag i Kina.
D Visum: Utfärdas till sökande som är permanent bosatta i Kina.

 

Kontakta oss så planerar vi er Kinaresa!

Typ av resa
AffärsresaSemester"Business & Pleasure"
Önskar hjälp med följande:
Antal dagar som ni planerar att stanna i Kina?
Antal dagar som ni önskar vår assistans:
Antal timmar som ni önskar vår assistans:
Vilka städer är aktuella för er?:
Övrigt
Namn:
Telefonnummer:
E-post:

Information om visum till Hong Kong S.A.R. och Macao S.A.R.:
Svenska medborgare kan besöka Hongkong upp till 180 dagar utan visum, men visum krävs för att arbeta, studera, upprätta eller delta i någon verksamhet eller för att bosätta sig. För mer information om visumkrav för utländska medborgare, besök Hongkongs immigrationsmyndigheters webbplats: http://www.info.gov.hk/immd

Svenska medborgare kan besöka Macao utan visum. Medborgare från andra länder bör ansöka om inresetillstånd. Besök Identifieringsinstitutionen för Macaos webbplats: http://www.dsi.gov.mo för mer information.

Flyg till Kina:

Det är värt att besöka SAS och Air Chinas webbplatser, där de förekommer kampanjer som kan ge flygpriser för under 5000 SEK för tur- och returbiljetter.

Håll er uppdaterade inom Kina Import - Följ oss!

VÅRA SENASTE ARTIKLAR

Hur man lyckas med dropshipping
Vi har tidigare beskrivit vad dropshipping är och gått igenom dess för- och nackdelar. När det gäller dropshipping är det mycket som man måste ta hänsyn till och det är lätt att tappa fok
Guide till dropshipping
Dropshipping är en affärsmodell som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till kund istället för att leverera till företaget som sålt varorna åt kunden. Det kan
Bedrägerier i Kina Del 2 – Fallstudie
I förra delen gick vi igenom hur man undviker bedrägerier i Kina. Nu tänker vi illustrera hur komplicerat det kan vara med att importera från Kina genom att dela med oss av ett fall som drabbade e

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Håll er uppdaterade om allt som rör import från Kina. Exklusivt innehåll.
Att importera från Kina kan vara mer komplicerat än vad det verkar. Det är inte helt ovanligt att bli lurad eller få undermålig kvalité på sina produkter.
Vi hittar de bästa fabrikerna för er kinaimport

VI HITTAR DE BÄSTA FABRIKERNA FÖR ER KINAIMPORT

Vi tar fram de fabriker som passar bäst in på era kriterier och granskar dem med lupp när det gäller pris, kvalité, service etc.
Vi förbättrar resultatet för er import

VI FÖRBÄTTRAR RESULTATET FÖR ER IMPORT

Vi skapar bra relationer med era kontakter i Kina, förhandlar ner priserna, kontrollerar att allt går rätt till och ser till att alla nödvändiga dokument och licenser finns.
Starta direkt - Vi gör allt arbete åt er!

STARTA DIREKT - VI GÖR ALLT ARBETE ÅT ER!

Ni behöver inte oroa er över massa pappersarbete. Vi har rätt folk på rätt plats och vet vad som krävs för att er import ska bli så framgångsrik som möjligt.