Telefontider: 08 - 12
Ring oss i Sverige 08 5592 4577 Ring oss i Kina +86 21 5081 5377

Varuförsörjning

Varuförsörjning

Innan man börjar leta efter fabriker behöver ert företag ha personer som gör det effektivt och enkelt för er. Import Kina gör det på plats från huvudkontoret i Shanghai. När vi väl har identifierat tillräckligt med antal fabriker som kan producera era varor tar vi tiden att besöka fabrikerna åt er. Eftersom vi redan är i Kina betyder detta både att ni sparar tid och pengar samt att vi vet hur det skall hanteras professionellt så att ni får ut maximalt av våra besök till fabriken.

Det svåra är att sortera ut fabrik från fabrik. Från erfarenhet krävs det att man går till fabriken och kontrollerar med ägaren och ser över utbudet de erbjuder, om de har den kvalité som ni efterfrågar.

Kinesisk fabrik - Import Kina

Vi har även varit med kunder som har blivit kontaktad av otroligt kunniga försäljare via mässor, där engelskan är utomordentligt bra, men när man sedan besöker fabriken ser man att varorna saknar det där lilla extra. Vi på Import Kina ser till att ni hittar rätt fabrik, med rätta kunskaper och med rätt agent som håller dig uppdaterad!

 

Identifierar ert behov

Vi ser också till att identifiera ert behov innan vi påbörjar våra förhandlingar.

Det kan t.ex. vara att varorna innehåller batterier. Då behöver fabriken ha dokument för batterierna de skall exportera. Om de saknar dessa papper men ni vill ändå importera deras varor så ser vi till att skaffa dessa dokument åt fabriken för att förenkla er import.

Det kan även t.ex. vara så att ni vill importera plastrelaterade produkter, som skall användas för mat eller dylikt, då ser vi till att fabriken är verifierad av HACCP ( faroanalys och kritiska styrpunkter) eller specifika ISO förteckningar.

Vi går igenom arkiven som bara finns hos specifika polisstationer för att kontrollera att företaget har vad det lovar och vad ni kräver.

Håll er uppdaterade inom Kina Import - Följ oss!

VÅRA SENASTE ARTIKLAR

Hur man lyckas med dropshipping
Vi har tidigare beskrivit vad dropshipping är och gått igenom dess för- och nackdelar. När det gäller dropshipping är det mycket som man måste ta hänsyn till och det är lätt att tappa fok
Guide till dropshipping
Dropshipping är en affärsmodell som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till kund istället för att leverera till företaget som sålt varorna åt kunden. Det kan
Bedrägerier i Kina Del 2 – Fallstudie
I förra delen gick vi igenom hur man undviker bedrägerier i Kina. Nu tänker vi illustrera hur komplicerat det kan vara med att importera från Kina genom att dela med oss av ett fall som drabbade e

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Håll er uppdaterade om allt som rör import från Kina. Exklusivt innehåll.
Att importera från Kina kan vara mer komplicerat än vad det verkar. Det är inte helt ovanligt att bli lurad eller få undermålig kvalité på sina produkter.
Vi hittar de bästa fabrikerna för er kinaimport

VI HITTAR DE BÄSTA FABRIKERNA FÖR ER KINAIMPORT

Vi tar fram de fabriker som passar bäst in på era kriterier och granskar dem med lupp när det gäller pris, kvalité, service etc.
Vi förbättrar resultatet för er import

VI FÖRBÄTTRAR RESULTATET FÖR ER IMPORT

Vi skapar bra relationer med era kontakter i Kina, förhandlar ner priserna, kontrollerar att allt går rätt till och ser till att alla nödvändiga dokument och licenser finns.
Starta direkt - Vi gör allt arbete åt er!

STARTA DIREKT - VI GÖR ALLT ARBETE ÅT ER!

Ni behöver inte oroa er över massa pappersarbete. Vi har rätt folk på rätt plats och vet vad som krävs för att er import ska bli så framgångsrik som möjligt.