Telefontider: 08 - 12
Ring oss i Sverige 08 5592 4577 Ring oss i Kina +86 21 5081 5377

Hur vi förhandlar

Hur vi förhandlar

Att förhandla på kinesiskt vis skiljer sig från den svenska affärskulturen. Vi från Import Kina skapar hybridversionen som för er framåt i ert samarbete. Vi ser till att skapa en relation som möjliggör att ni kan importera mindre volymer vid behov. Vi ser även till att er import prioriteras av fabrikerna samt att ni får säkerhet att varorna blir enligt era önskemål!

Vi förhandlar bara med personer som har befogenhet och auktoritet. Har ni sedan tidigare arbetat med ett kinesiskt företag, kommer vi fortsätta med den kontaktperson som ni haft tidgare. Vi ser till att din produkt kommer skötas på ett professionellt sätt, där vi tillhandahåller den service som ni behöver.

Med gedigen erfarenhet sköter vi förhandligarna och avtalar enligt kinesiska affärsregler (detta ingår i medlemskapssavgiften). Vi ser till att ha med alla detaljer ni eventuellt inte skulle tänka på när ni importerar från Kina.

Främst för att om ni endast har affärsmässiga relationer med fabriken, så ser de bara till att tillhandahålla er produkt till en kostnad som bidrar att ni kan få ut den maximala marginalen. Vi skriver ner exakt material, färg, storlek, tar bilder, etc.

Vi förhandlar tufft! När det handlar om stora importvolymer, gör vi en större förstudie, som innebär vi har exakt koll vad fabriken betalar för sina råvaror. Det är information som skapar goda möjligheter att få ner priserna för era slutprodukter.

Foto: http://pixabay.com/sv/office-f%C3%B6retag-business-aff%C3%A4rsm%C3%A4n-227169/

Håll er uppdaterade inom Kina Import - Följ oss!

VÅRA SENASTE ARTIKLAR

Hur man lyckas med dropshipping
Vi har tidigare beskrivit vad dropshipping är och gått igenom dess för- och nackdelar. När det gäller dropshipping är det mycket som man måste ta hänsyn till och det är lätt att tappa fok
Guide till dropshipping
Dropshipping är en affärsmodell som innebär att en distributör eller tillverkare levererar varor direkt till kund istället för att leverera till företaget som sålt varorna åt kunden. Det kan
Bedrägerier i Kina Del 2 – Fallstudie
I förra delen gick vi igenom hur man undviker bedrägerier i Kina. Nu tänker vi illustrera hur komplicerat det kan vara med att importera från Kina genom att dela med oss av ett fall som drabbade e

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Håll er uppdaterade om allt som rör import från Kina. Exklusivt innehåll.
Att importera från Kina kan vara mer komplicerat än vad det verkar. Det är inte helt ovanligt att bli lurad eller få undermålig kvalité på sina produkter.
Vi hittar de bästa fabrikerna för er kinaimport

VI HITTAR DE BÄSTA FABRIKERNA FÖR ER KINAIMPORT

Vi tar fram de fabriker som passar bäst in på era kriterier och granskar dem med lupp när det gäller pris, kvalité, service etc.
Vi förbättrar resultatet för er import

VI FÖRBÄTTRAR RESULTATET FÖR ER IMPORT

Vi skapar bra relationer med era kontakter i Kina, förhandlar ner priserna, kontrollerar att allt går rätt till och ser till att alla nödvändiga dokument och licenser finns.
Starta direkt - Vi gör allt arbete åt er!

STARTA DIREKT - VI GÖR ALLT ARBETE ÅT ER!

Ni behöver inte oroa er över massa pappersarbete. Vi har rätt folk på rätt plats och vet vad som krävs för att er import ska bli så framgångsrik som möjligt.